Retourzendingen & Terugbetalingen beleid:

Bestelde goederen worden niet terug genomen noch worden betaalde goederen terug vergoed. Gezien de non profit aard van onze organisatie gaan we ervan uit dat de goederen besteld ter goeder trouw en ter steun in van onze goede doelen

Indien u toch uw recht op annulering wenst uit te oefenen, moet u ons door middel van een duidelijke verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing.

U kunt ons van uw beslissing op de hoogte stellen via e-mail finance@kiwanisgentgravensteen.be

Wij zullen u uiterlijk 30 dagen na de dag van uw vraag beantwoorden met gepaste maatregelen.

Voorwaarden voor retourzendingen:

Om sowieso goederen in aanmerking te laten komen voor een retourzending, dient u ervoor te zorgen dat:

  • De goederen werden gekocht in de laatste 30 dagen
  • De goederen in de originele verpakking zitten

De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

  • De levering van goederen die volgens uw specificaties zijn gemaakt of duidelijk gepersonaliseerd zijn.
  • De levering van goederen die door hun aard niet geschikt zijn om te worden geretourneerd, bijvoorbeeld goederen die snel bederven of waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken.
  • De levering van goederen die om gezondheidsbeschermings- of hygiënische redenen niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en die na levering niet meer verzegeld waren.
  • De levering van goederen die na levering naar hun aard onafscheidelijk vermengd zijn met andere artikelen.

Wij behouden ons het recht voor om retourzendingen van goederen die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen naar eigen goeddunken te weigeren.

Goederen retourneren

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons.

U dient de goederen naar het volgende adres te sturen:
Veurestraat 20 – 9051 Gent

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor goederen die beschadigd zijn of verloren zijn gegaan tijdens de retourzending. Daarom raden wij een verzekerde en traceerbare postdienst aan. Wij kunnen geen terugbetaling doen zonder daadwerkelijke ontvangst van de goederen of bewijs van ontvangen retourzending.

Geschenken:

Als de goederen bij aankoop als geschenk zijn aangemerkt en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een cadeautegoed voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je opgestuurd.

 

Als de goederen bij aankoop niet als cadeau zijn aangemerkt, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om het later aan jou te geven, sturen we het geld terug naar de gever van het cadeau.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over ons beleid inzake retourzendingen en terugbetalingen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail finance@kiwanisgentgravensteen.be

Archieven

Categorieën

  • Geen categorieën

Latest Posts

Categories

  • Geen categorieën